Natalja is de gedreven haarstylist in de dependance Descansa gevestigd in de Biltstraat op nr. 39 (links schuin tegenover het hoofdgebouw van Descansa). Natalja en Marcel (Marcel en Jasper Haarmode) gaan samen met haar team van medewerkers u laten zien dat het haar snijden  in het juiste model voor uw gezichtsvorm uniek is. Prachtig soepel vallend haar krijgt u met deze techniek. Marcel ( Marcel en Jasper Haarmode ) zei altijd: kappers die niet kunnen/willen snijden, kunnen niet knippen. Natalja en haar team zijn specialisten om uw haar in een natuurlijke kleur te kleuren.

In overleg wordt uw haar met henna gekleurd. Dit is een puur plantaardige behandeling. Uw haar blijft perfect in conditie en verkleurd minder in de zon. Een hele mooie aanvulling in uw hennakleur is een reflex maken van lichtere strengen. U kunt dat b.v. 2 x per jaar doen.
In de kleinschalige salon heeft u uw privacy in mooie cabines waar u zelfs een voetenmasker kunt proberen. Uw haar wordt verzorgd met Phyto producten. Ongeëvenaard in zijn plantaardige samenstelling.

Natalja snijdt ook graag de mannen in een nieuwe coupe. Baardscheren ? Vraag het haar!!!!

Natalja is te bereiken: 06 21638812

PHYTO

Patrick Alès

Geïnspireerd door een grote belangstelling voor planten begon de Franse kapper Patrick Alès in de jaren zestig haar- en hoofdhuid behandelingsproducten op basis van extracten van planten te ontwikkelen en te testen. Hij baseerde zijn werk op de algemene kennis uit een ver verleden van zogeheten “medische” planten en hij liet zich omringen door specialisten (scheikundigen, biologen, doktoren en apothekers) die hem het wetenschappelijke bewijs konden leveren van de therapeutische werking van deze planten en, wat nog belangrijker was, van de gunstige werking van de verschillende plantenextracten op het haar. PHYTO was geboren en daarmee het bedrijf Laboratoires Phytosolba.

De filosofie van PHYTO:
PHYTO biedt een complete serie verzorgingsproducten voor het haar en de hoofdhuid. Elk PHYTO verzorgingsproduct is samengesteld uit bijzonder doeltreffende combinaties van zeer nauwkeurig gedoseerde plantaardige extracten die nauwkeurig tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van elk haartype. Door permanent onderzoek en nauwe samenwerking met wetenschappelijke instellingen zijn de PHYTOSOLBA-laboratoria in staat innoverende haarverzorgingsproducten te brengen die klinisch bewezen resultaten hebben.